BEHANDELINGEN

Bij Pepworks kunt u kiezen uit drie verschillende behandelingen. Bij elke behandeling wordt een totale lichaamsmassage aangeboden. Wij geloven dat hierdoor een totale ontspanning bereikt kan worden. Om die reden duurt een behandeling dan ook minimaal 90 minuten bij een ‘reguliere’ massage en 60 minuten bij ‘holistic pulsing’. Natuurlijk kan er ook gekozen worden voor kortere behandelingen. De prijs bedraagt dan € 32 per 30 minuten.

FRESH

Veel mensen komen gestrest binnen. Als je begint met heerlijk bubbelen in ons mooie bad, voel je de spanning al van je af glijden. Wanneer je vervolgens lekker ontspannen en warm op de tafel ligt, gaan we verder met de massage. Een totale lichaamsmassage van 90 minuten neemt je mee op reis. Even uit je hoofd en alleen maar voelen en genieten. In overleg stemmen we de massage af op jouw lichaam. Het bad is inbegrepen bij de prijs, maar natuurlijk niet verplicht. Ook neemt het bad geen tijd af van de 90 minuten lichaamsmassage. 

De prijs bedraagt € 100
( Zonder bad € 91 )

CELEBRATION

Deze ontspanningsreis begint met een 30 minuten durende sessie in onze heerlijke infraroodcabine. Daarna ga je 30 minuten lekker baden in het bubbelbad en kan je genieten van een gezonde verfrissing. Aansluitend volgt een totale lichaamsmassage van 90 minuten.
Even heerlijk tijd voor jezelf, een feestje voor je lichaam.

De prijs bedraagt € 125

CHERISH (holistic pulsing)

Deze massage is een hele andere manier van ontspannen waarbij je de kleding aan houdt. Gemakkelijk zittende kleding is aan te raden. Het lichaam wordt uitgenodigd om te ontspannen door middel van zacht wiegende bewegingen. Deze behandeling duurt ongeveer 60 minuten en is ook fijn als je moeite hebt om je te laten aanraken of je kleding uit te doen.

De prijs bedraagt € 60