06 17887747 info@pepworks.nl

BEHANDELINGEN

Bij Pepworks kunt u kiezen uit vijf verschillende behandelingen. Een behandeling duurt 90 minuten bij een hele lichaamsbehandeling en 60 minuten bij ‘holistic pulsing’. Natuurlijk kan er ook gekozen worden voor kortere behandelingen. De prijs bedraagt dan € 32 per 30 minuten en bij cupping € 37. Daarnaast kun je bij Pepworks ook een los sauna bezoek plannen, inclusief bad en versnaperingen. Deze prijs bedraagt € 35 voor 60 minuten. Zie hieronder meer informatie per behandeling.

FRESH

Veel mensen komen gestrest binnen. Als je begint met heerlijk bubbelen in ons mooie bad, voel je de spanning al van je af glijden. Wanneer je vervolgens lekker ontspannen en warm op de tafel ligt, gaan we verder met de massage. Een totale lichaamsmassage van 90 minuten neemt je mee op reis. Even uit je hoofd en alleen maar voelen en genieten. In overleg stemmen we de massage af op jouw lichaam. Het bad is inbegrepen bij de prijs, maar natuurlijk niet verplicht. Ook neemt het bad geen tijd af van de 90 minuten lichaamsmassage. 

De prijs bedraagt € 100
( Zonder bad € 91 )

CELEBRATION

Deze ontspanningsreis begint met een 30 minuten durende sessie in onze heerlijke infraroodcabine. Daarna ga je 30 minuten lekker baden in het bubbelbad en kan je genieten van een gezonde verfrissing. Aansluitend volgt een totale lichaamsmassage van 90 minuten.
Even heerlijk tijd voor jezelf, een feestje voor je lichaam.

De prijs bedraagt € 125

CHERISH (holistic pulsing)

Deze massage is een hele andere manier van ontspannen waarbij je de kleding aan houdt. Gemakkelijk zittende kleding is aan te raden. Het lichaam wordt uitgenodigd om te ontspannen door middel van zacht wiegende bewegingen. Deze behandeling duurt ongeveer 60 minuten en is ook fijn als je moeite hebt om je te laten aanraken of je kleding uit te doen.

De prijs bedraagt € 60

Victory (cupping behandeling)

Bij deze behandeling maak ik gebruik van de body drainer. Met dit apparaat wordt de doorbloeding extra bevordert wat een diep effect heeft op o.a. verklevingen en cellulitus. Het maakt de spieren los, voert afvalstoffen af en heeft een positief effect op het immuunsysteem, de spijsvertering en het hormoonherstel. Daarnaast is het ook mogelijk om een billift te krijgen met het cuppen. Het heeft namelijk een verstevigende werking op de bilspieren. Hierdoor wordt een rondere vorm van de billen gestimuleerd en helpt het putjes verdwijnen. 

De prijs bedraagt € 55,50 voor 45 minuten
De prijs bedraagt € 74 voor 60 minuten
De prijs bedraagt € 37 voor de billift (30 minuten)

Los sauna bezoek

Je kunt bij Pepworks ook enkel de sauna bezoeken. Een sauna is niet alleen goed voor ontspanning, maar ook voor het verkrijgen van een betere weerstand. Daarbij mag je na afloop van de sauna nagenieten in het heerlijke bubbelbad. Deze behandeling duurt ongeveer 60 minuten in totaal.

De prijs bedraagt € 35